Wie ik ben

Noem me een nerd, een over-enthousiasteling, maar ik ben gepassioneerd over het vak fondsenwerving en vind het belangrijk om iedere dag met plezier naar mijn werk te gaan. Dat doe ik door altijd te zoeken naar manieren om te innoveren, te sparren met professionals die ik bewonder, te blijven leren en vooral door mezelf niet al te serieus te nemen.

Ik heb 11 jaar ervaring in het opbouwen en laten groeien van fondsenwervende organisaties voor theaters, gezelschappen, musea, universiteiten en ziekenhuizen. Ik ben een all-round fondsenwerver gespecialiseerd in strategie ontwikkeling, major en middle donor werving, corporate partnerships, campagnes, relatiebeheer, data analytics en team-based management.

Amerika ervaring 

De afgelopen vijf jaar heb ik in de Verenigde Staten gewerkt; een rollercoaster van lange werkdagen, cultuurshocks, totale verbazing over billion-dollar-campaigns en groot ontzag voor de kennis, kunde en integriteit van mijn collega fondsenwervers, ontbijt-taco’s, AM sportsessies, grenzen overschrijden, weinig vakantie, veel voldoening, een overload aan informatie en inspiratie.

Nu ik weer terug in Nederland ben is het tijd om de kennis en ervaring die ik heb opgedaan te delen, met jou.

CV
Tineke Franck