Wat ik doe

Het liefst werk ik met non-profit organisaties aan het realiseren van groei. Dat doe ik door gevoel en verstand te combineren; een relatiegerichte aanpak, versterkt door de kracht van data-gedreven inzichten.

De mooiste giften die ik verworven heb in mijn carrière waren het resultaat van deze combinatie.

Mensen geven aan mensen, naar aanleiding van een goed gesprek, een mooi verhaal of een inspirerende campagne. Fondsenwerving vergt altijd een persoonlijke aanpak. Dat kost veel tijd. En tijd is kostbaar.

Een nieuwe strategie kan uitkomst bieden. Slim gebruik van data kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat jij en je team meer uit je dag kunnen halen. Door de juiste propositie voor te leggen aan de meest kansrijke prospects, op het juiste moment.

In de VS en in Nederland heb ik voor theaters, musea, gezelschappen, ziekenhuizen en universiteiten gewerkt aan:

Inkomstengroei

Ontwikkeling en implementatie van groeistrategieën, van het genereren van nieuwe inkomstenstromen tot het upgraden en naar een hoger plan tillen van bestaande geefprogramma’s.

High impact campagnes

Strategische planning en uitvoering van capital campaigns, crossmediale campagnes en publieksacties.

Digital transformation

Bouwen aan content strategieën en een data-gedreven werkwijze. Inzet van fundraising analytics voor campagnes, benefiet evenementen en/of major donor werving.

Heeft jouw organisatie een ambitieuze groeidoelstelling, of een bijzonder project waar aanvullende middelen voor nodig zijn? Zoek je naar nieuwe financieringsvormen of manieren om meer uit je huidige supportersbestand te halen?

Laten we dan een keer kennis maken.

PS Ik ontwikkel niet alleen strategieën; ik voer deze ook uit. Of ik help met de uitvoering van een bestaand plan. Mits er goede koffie is.